Hvorfor bruge en Freelance konsulent?

freelanceopgaver – interim management – projektledelse

En Freelance konsulent er en fleksibel arbejdskraft, der ansættes til en fast opgave og kan være nøglen til at få opgaverne løst på den bedste måde, hvis I ikke ønsker at fastansætte en person, til en specifik opgave.

Dansk Vedligehold og Service har både praktisk og teoretisk erfaring inden for de områder, hvor der tilbydes freelance opgaver.

Freelance opgaver kan bl.a. omfatte:

Fordele ved brug af Freelance arbejdskraft:

  • Virksomheden skal ikke frigøre egne ressourcer for at få opgaven løst.

  • Aftalen kan let opsiges , da der ikke er nogen bindinger.

  • Jeres firma har ingen udgifter til sociale omkostninger, da Freelance arbejde, som hovedregel ikke er ansat i virksomheden.

  • Gennem Dansk Vedligehold og Service, har I sikret jer en kompetent og fleksibel arbejdskraft uden at blive bundet af opsigelsesvarsler mm.

Der er tit en fordel, der kommer en person udefra og ser på virksomheden med nye øjne! Dette giver ny inspiration, der kan medfører helt nye måder at angribe opgaven / projektet på, og tit med et bedre resultat også på bundlinjen.

Hvis der skulle komme en opgave, der kræver flere ressourcer så samarbejder  Dansk Vedligehold og Service med MatchLink & Seniorkonsulenterne!

Kontakt Dansk Vedligehold og Service , hvis I ønsker en uforpligtende gennemgang af de muligheder, der kan tilbydes Jeres firma.

 

Se Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 2018