Kan det betale sig at have fokus på teknisk / forbyggende vedligehold?

Ja det kan det under alle omstændigheder! Men det er ikke alle firmaer, der kan få et økonomisk udbytte af at fastansætte en vedligeholdschef på fast månedsløn, plus de sociale omkostninger.

Derfor lancerer Dansk Virksomhedsservice nu muligheden for konceptet ” lej en vedligeholdschef.” Således både små og mellemstore firmaer kan få råd til til kvalificeret tenisk vedligehold, ved kun at betale for de timer der er behov for.

Med teknisk vedligehold sikre i jer, mod de fleste utilsigtet breakdowns på produktions udstyret.

Mål:

Udarbejdelse af – og implenentering af en vedligeholds strategi, som er tilpasset individuelt til Jeres virksomhed, således at produktionensanlægget er tilgængeligt i den planlagte produktionstid.

Hvad for virksomheden ud af dette?

  • Øget indtjening

  • Bedre tilgængelighed på produktionsanlægget.

  • Lavere reklamations procent.

  • Produktionsoptimeringer gennem teknisk / forebyggende vedligehold.

  • Vurderings af de vedligeholdsparametre, der passer økonomisk til de enkelte maskiner.

  • Udarbejdelse af nøgletal for vurdering af vedligeholdstilstanden på maskinanlæg / kontra udskiftninger , som styringsfaktor.

Med “Lej en vedligeholdschef” har I mulighed foren fleksibel ordning, der kan justeres løbende efter jeres behov, således i aldrig betaler mere end der er behov for.

Den månedlig lønudgift, pension, løn under sygdom med mere, da  Jeres virksomhed kun modtager en faktura for de timer der er brugt eller aftalt.

Kontakt Dansk virksomhedsservice , hvis i ønsker en uforpligtigende gennemgang af de muligheder, der kan tilbydes Jeres firma.